Gruppträning för företag


Att personalen mår fysiskt bra är extremt viktigt och detta borde vara varje personalchefs mål. 
Att träna upp sin kondition och öka muskelmassan är fundamentalt viktigt och lägger en viktig grund för  allmänhälsan, självförtroende och välbefinnande.

Att ha trötta axlar och nacke, knän som inte fungerar eller en ond rygg påverkar inte bara personalens prestation på arbetet 
men även deras humör.

Gör som t.ex. ICA Lindvallen, Fiskarehden Trävau AB och Timber AB och börja träna tillsammans.

Träningen med Fjällboxen ökar inte bara konditionen och styrkan utan jag hjälper er med hållningen och lär dig att lyfta korrekt.
När man tränar styrketräning så blir kroppskännedomen mycket bättre och man blir mer medveten om hur man står, sitter och lyfter olika saker. Med andra ord så minskas skaderisken vid lyft samt förslitningsskador.

 

Fler exempel på goda effekter av styrketräning är:
Bygger upp en optimal allmänhälsa.: förbättrar muskelstyrkan, bränner fett, förbättrar ämnesomsättningen, ökar uthålligheten, förbättrar insulinkänsligheten, ökar syreupptagningsförmågan, minskar blodtrycket och minskar onyttiga blodfetter, är bra för leder och motverkar benskörhet, ökar den mentala hälsan (minskar oro, ångest och depressioner) mm. 

Träningen tillsammans med personalen ökar också sammanhållningen i gruppen och att nya samtalsämnen som träning, mat och hälsa kommer dominera på fikarasterna:)

Oavsett om ni befinner er på olika nivåer i gruppen så anpassas träningen efter individens förutsättning.

 
Ni  är 4-10 personer som gärna skulle vilja träna tillsammans och med mig som instruktör. 
Bestäm en tid som passar er och mig. Det kan vara en engångsgrej, lite då och då eller 1 gång i veckan.